Vangst van de dag

Iedereen maakt het denk ik weleens mee dat je onderweg bent en je iets bijzonders ziet. Of dat je ergens bent en iets meemaakt waarbij je aan iets bijzonders moet denken.

Voor mij gaat dit in ieder geval wel op. Ook wanneer ik een wandeling aan het maken ben en verschillende dingen zie waarbij ik dan een rode draad zie ontstaan.

Ik vind het dan wel leuk om dan een blogje te schrijven, geen literair hoogstandje maar gewoon mijn gedachten op papier zetten. Op zich is dit dan ook wel weer grappig. Hoeveel schrijf ik nog daadwerkelijk op een dag en heb ik letterlijk vellen papier of notitieblokken klaar liggen?

Hoe dan ook, mijn verhaal moet altijd minimaal een foto bij zich hebben en het is altijd bedoeld als een knipoog. Niet vooraf geregisseerd dus.

Daarom noem ik het ook Vangst van de dag. Wil je de laatste vangsten zien, plaats je muis dan hierboven op Vangst van de dag en alle verhalen verschijnen in beeld. Of klik op de meest rechtse menu-item, Blog overzicht.