Over mij

Hallo ik ben Piet en begin bijna aan mijn pre-pensioen. De meest gestelde vraag is dan: “en wat ga je doen met al je vrije tijd”. Om te voorkomen dat ik óf geen raad weet met mijn vrije tijd óf mijn dagen voorbij vliegen zonder echt met iets bezig te zijn geweest, heb ik alvast besloten deze website op te tuigen.

Best wel spannend, want ik heb mij nog niet eerder zo gepresenteerd aan mensen die ik niet ken en waarschijnlijk ook nooit van mijn leven zal zien.

Ik hou zelf altijd iedereen voor dat je je hart moet volgen en moet doen wat je leuk lijkt. Dus zo ontstond deze website waar ik kleine verhaaltjes schrijven kan combineren met fotograferen. Ook de fotografie zelf is een hobby van mij en ga ik hier presenteren.

Ik doe dit alles met plezier en wil er ook energie van krijgen, dat wil ik met deze site ook uitstralen. Geen zware teksten en liefst met een knipoog naar wat mij opvalt.

Verwacht geen dagelijkse update, maar als je mij gaat volgen op Instagram zie je vanzelf de nieuwe bijdragen langskomen.

O ja, een andere hobby van mij is pizza’s maken. Dit doe ik het liefst in mijn houtoven. Hierover kan je op deze website meer zien.